ikke_redd

 

Det finnes to typer vals, engelsk vals og wienervals. Begge spilles i 3/4 takt, men med en betydelig tempoforskjell. Den engelske valsen er rolig, mens wienervalsen er rask. Hva man bør velge finnes det ikke noe fasitsvar på. For mange gir svaret seg basert på musikkvalg, mens andre velger musikk ut i fra hva man behersker på dansegulvet.

 

Perioden frem mot bryllupet er ofte hektsik. Privatundervisning gir dere muligheten til også å få tid til å øve inn brudevalsen. I tillegg får dere fullt fokus fra meg! Ønsker dere å danse noe litt anderledes enn ordinær vals, så får vi sammen til det også.

Hva med gjestene?

Er dere bekymret for gjestenes danseferdigheter kan også det ordnes. Det tilbys nå lynkurs mens dere er hos fotografen. Dette er et stunt som garantert vil heve stemningen på selskapet og ikke minst få flere på gulvet utover kvelden.

Det anbefales at man benytter instrumentale melodier. Sang kan ofte virke forstyrrende og ta fokus bort fra selve brudevalsen. Ønsker man en melodi med sang bør man forsikre seg om at teksten er passende for anledningen. Skal dere ha band på bryllupsdagen er det viktig å forsikre seg om at de spiller i det tempo dere har trent til.

Book nå!

footworxx - din partner for perfeksjonisme

la meg hjelpe dere med å få på plass brudevalsen.

Book nå!