Vi satset på en klassisk slowfox, og det holdt dessverre ikke til å gå videre i årets sesong av ‘Skal vi danse’. Fikk du den ikke med deg så kan du se den her. Caroline og jeg har hatt en flott tid, og jeg vi berømme Caroline for utrolig ståpå-vilje. Denne oppdateringen kommer lovlig sent, men det er rett og slett fordi jeg har prioritert min ordinære jobb og ikke minst guttene mine.

Caroline og jeg retunerer jo for finalen, så om noen uker skal vi jo på parketten igjen – gøy blir det, selv om vi selvsagt skulle ønske vi var et av finaleparene.

Danseskoene er enn så lenge lagt litt bort, men det blir dans i store mengder fremover. SatsElixia lanserer i november DanceTour Moulin Rouge. En spennende time jeg skal undervise rundt omkring på ulike SatsElixia-sentre. Kommer tilbake med mer informasjon om dette senere.